Luni - Joi: 09:00 la 21:00. Vineri: 09:00 la 15:00.

  • 073 BELDENT
    0732 353 368

    contact@beldent.ro
  • Str. Calea Domnească

    Nr. 122, Târgoviște

SKY fast & fixed este unul dintre cele mai populare tratamente de încărcare imediată, fiind utilizat cu success în România de peste 11 ani pentru cazurile de edentație totală sau parțială.

Avantaje:

– Număr redus de implanturi
– Nu implică proceduri chirurgicale extinse
– Există pași și protocoale standardizate, care eficientizează timpul și intervenția
– Erorile și complicațiile sunt reduse
– Lucrarea fixă provizorie se atașeaza în aceeași sesiune de tratament/aceeași zi
– Cost transparent și accesibil pentru pacient
– Materiale de calitate, certificate
– Produse realizate în Germania

Ce face SKY fast & fixed

Cu ajutorul tratamentului german SKY fast &fixed, pacienții cărora le lipseste dantura parțial sau complet – fie pe una, fie pe ambele arcade – își pot recăpăta zâmbetul în urma unor proceduri (extracție, implant și restaurare temporară) care durează doar o zi.

Deși este relativ greu de imaginat de către cineva care suferă de mai multă vreme din cauza dinților,
toate problemele își pot avea rezolvarea într-o singură zi și în urma unei intervenții care nu doare, nu este inconfortabilă și care se desfășoară în deplină siguranță pentru pacient.

Zâmbetul este parte din personalitatea noastră, iar SKY fast & fixed îl redă în numai o zi.

Ce este SKY fast & fixed

SKY fast & fixed de la bredent este conceptul de tratament de tip ‘’încărcare imediată’’ ce a cunoscut cea mai accentuată evoluție în România în ultimii 11 ani, datorită calității și rezistenței sale pe termen lung, costului transparent și întreținerii ușoare pe termen lung.

Conceput în Germania, tratamentul SKY fast & fixed asigură o stabilitate excelentă a implantului și permite inserarea acestuia, indiferent de densitatea osoasă.
Conexiunea dintre implant şi elementele protetice este foarte performantă şi sigură, multumită unui element antirotațional folosit în tehnica de înaltă performanță (torx, folosit în domenii de mare precizie, precum industria aerospațială).

Cei peste 100.000 de pacienți care au deja dantură nouă datorită tratamentului SKY fast & fixed au pășit în următoarea etapă a vieții lor, în care se pot bucura pe deplin de viață, fară grija unei danturi inestetice sau durerilor de dinți. Tratamentul SKY fast & fixed este recunoscut la nivel internațional și a fost utilizat pentru a reda zâmbetul a sute de mii de pacienți din intreaga lume.

În funcție de caz și recomandarea medicului curant, SKY fast & fixed înseamnă în medie 4 implanturi în cazul lipsei dinților mandibulei și 6 implanturi pentru maxilar.

Cum mi schimbă viața în urma unui implant dentar SKY fast & fixed

– Scap de neplacerile provocate de o proteză mobilă
– Scap de durerile, respirația urât mirositoare si problemele dentare
– Scap de probleme inestetice și îmi recapăt încrederea de sine și aspectul
– Întineresc
– Pot adopta un regim alimentar sănătos, care influențează benefic și alte funcții ale organismului (ex – consumul de fibre are efecte benefice asupra nivelului de energie)
– Mă pot bucura de socializare și viață

Fast & Fixed este varianta terapeutică ideală pentru persoanele la care este necesară o reabilitare totală a arcadelor dentare cu ajutorul implanturilor dentare datorate edentației totale (lipsa tuturor dinților de pe arcadă) sau pentru a preveni edentația în cazul în care dinții restanți nu mai pot fi recuperați. Sistemul este brevetat de BREDENT Germania și, de mai bine de 15 ani, face pacienții fericiți în întreaga lume. Specialiștii BEL DENT lucrează de ani buni cu acest sistem, cunoscându-l în detaliu și fiind bine familiarizați cu abordarea inovatoare.

În cadrul acestui sistem sunt parcurse următoarele etape:

1. Consultația de specialitate și computerul tomograf.

Înainte de a pune orice diagnostic este nevoie o consultație  amănunțită; de multe ori, interdisciplinară (cu medici din diferite specializări ale medicinei) și un examen radiologic de calitate.

Computerul tomograf facilitează digital reconstrucția 3D a osului, iar astfel, medicul poate vedea atât calitatea cât și cantitatea osoasă, făcând și  măsurătorile necesare în vederea alegerii tipului de implant.

2. Analize de sânge coroborate cu examinări de specialitate ATI.

După efectuarea analizelor, îndeosebi dacă pacientul mai are și alte patologii asociate, va avea o întrevedere și cu medicul specialist ATI.

3. Intervenția propriu-zisă, urmată de inserarea lucrării  provizorii în aceeași zi

Intervenția propriu-zisă de inserare a implanturilor durează aproximativ 60-90 de minute, durată condiționată de complexitatea cazului. Este necesară participarea a 3 medici, 2 medici stomatologi specializați în implantologie orală și 1 medic specialist ATI, însărcinat cu sedarea și monitorizarea pacientului pe tot parcursul intervenției.

După finalizarea părții chirurgicale, se va lua o amprentă dentară; echipa tehnică fiind pregătită pentru realizarea lucrării protetice provizorii. Această lucrare protetică provizorie, pe care pacientul o va purta timp de 6 luni, are un principal rol estetic, fiind ușoară , consolidând implanturile între ele permitându-i pacientului să zâmbească din nou și să mănânce cu ușurință; cu mențiunea ca timp de 6 luni alimentația să fie în stare semisolidă, până la  osteointegrarea completă a implanturilor.

Pe toată această perioadă pacientul se va prezenta pentru control: inițial la 7 zile, apoi lunar, până la împlinirea celor 6 luni.

După cele 6 luni, când implanturile sunt osteointegrate, se va trece la o protezare definitivă, alegând una dintre variantele posibile în funcție de recomandarea medicului și eventualele cerințe estetice ale pacientului.