Luni - Joi: 09:00 la 21:00. Vineri: 09:00 la 15:00.

  • 073 BELDENT
    0732 353 368

    contact@beldent.ro
  • Str. Calea Domnească

    Nr. 122, Târgoviște

Bel Dent este un vis a 2 tineri studenți aflați pe băncile Facultății de Medicină Dentară, vis care încă de pe atunci avea la bază dorința de a le oferi pacienților TRATAMENTE DE CALITATE, FĂRĂ DURERE, într-un TIMP CÂT MAI SCURT, cu o echipă specializată în majoritatea ramurilor stomatologiei moderne.

După ani de muncă și specializări, visul Bel Dent s-a împlinit. Suntem pasionați de stomatologia modernă și stomatologia digitalizată, cu ajutorul cărora va putem oferi tratamente de acutalitate cu tehnici moderne de lucru.

Putem spune că până aici Dumnezeu ne-a ajutat! Visul BelDent nu se oprește aici! Invățăm, creștem și ne dezvoltăm continuu, întrucât Medicina este știința care va fi permanent într-o continuă dezvoltare, și ne dăm interesul să fim la curent cu tot ceea ce ne va mai oferi stomatologia modernă în materie de tehnici, materiale și tehnologie. De-a lungul anilor în care am practicat ca medici stomatologi, am întâlnit colegi specialiști, dedicați profesiei, oameni în adevăratul sens al cuvântului, alături de care astăzi, suntem onorați să lucrăm și să formăm echipa “BelDent”.

BelDent m (1 of 380)

Am ales BelDent pentru profesionalism, punctualitate, atmosferă primitoare, servicii de înaltă calitate precum și acces facil datorită amplasării. Am mers la domnul doctor Vasilache Elvis după ce am fost la mai mulți dentiști care nu au reușit să îmi rezolve problemele. Este un om serios care te ascultă și înțelege ce are de făcut. Pe dumnealui l-am recomandat deja prietenilor și familiei.

Andrei A.

Pacient

Îi multumesc dl doctor Cosmin Vararu că mi-a facut un zâmbet care mă ajută să mă simt bine în pielea mea! Nimeni nu mi-a deosebit coroanele dentare de dinții naturali si sunt foarte mulțumită de modul în care este efectuat detartrajul și periajul profesional aici. Dl doctor este foarte atent, înțelegător și grijuliu când vine vorba de fiecare pacient. Am recomandat și mamei mele serviciile lui și este și ea pacienta lui acum.

Alina H.

Pacient

Mă bucur că l-am întâlnit pe dl. Dr. Vasilache Elvis, mi-a fost recomandat și-l voi recomanda cu încredere și căldură! Aici am scăpat de teama de a merge la stomatolog. Aș vrea să apreciez amabilitatea, responsabilitatea și răbdarea cu care am fost primită!

Adela D.

Pacient